Първо в Novinite.bg: Колосът Арсенал ще спасява сезона с Валентин Антов! Ганчев иска поне 5 милиона евро

Първо в Novinite.bg: Колосът Арсенал ще спасява сезона с Валентин Антов! Ганчев иска поне 5 милиона евро
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Грандът Арсенал има апетити към младата звезда на ЦСКА - Валентин Антов. Инфото е от английски медии, където надълго и нашироко обясняват за интереса на "топчиите" към универсалния българин.

ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК

Антов от известно време е наблюдаван от емисари на лондончани, но незавидната позиция на Арсенал във Висшата лига форсира желанието им да подсилят редиците си, за да прогресират в класирането.

Централният защитник, който се справя на ниво още като дефазнивен халф и бек, е грабнал окото с няколко факта - умее да играе отлично на различни позиции, национал е, агресивен е и вече има опит от около 100 мача в България, между тях и такива в Лига Европа. 

Цената на Валентин почва от минимум 5 милиона евро и е закована от боса на "червените" Гриша Ганчев, който няма да продаде младия и много обещаващ футболист срещу по-ниска сума.

В статията за Антов се споменава, че е следен и от друг европейски колос - Рома. Именно в двата мача срещу "римските вълци" в ЛЕ Вальо се представи впечатляващо и това е допринесло за интереса на италианците.

Със сигурност Валентин Антов е играч, който загатна, че българският шампионат вече му утеснява и ще е добре за талант като него да доразвие качествата си на запад.

#ЦСКА #Гриша Ганчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »