"Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да се излъчва през януари, вместо него - "Добрият доктор"

"Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да се излъчва през януари, вместо него - "Добрият доктор"
A A+ A++ A

"Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да се излъчва през януари, тъй като водещият и екипът излизат в отпуск, твърди "24 часа". Предвидено е то да се върне на екрана на Би Ти Ви на 1 февруари за старта на пролетния сезон на телевизията.

Много е възможно обаче новият ръководен екип да реши вечерното шоу да не отсъства толкова дълго и още през януари отново да е в ефира, казаха запознати с новата програмна схема на Би Ти Ви. Телевизията, която вече е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен директор - Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов главен изпълнителен директор - чеха Мартин Швехлак, от миналата седмица.

Засега в програмата на телевизията от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът "Добрият доктор". Промяната е включена в рекламните тарифи на Би Ти Ви, според които 30 секунди по време на филма струват 5948 лв.

За сравнение същото време в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през декември се продава за 8640 лв. Впрочем повторенията на шоуто ще вървят през януари както и досега - всеки делничен ден от 12,30 ч. Цената за реклама в тях за 30 секунди програмно време е 3087 лв. по данни на агенция "Пиеро 97".

#бТВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »