ВИДЕО Христо Иванов: Агресивната простащина на Валери Симеонов не е новина

ВИДЕО Христо Иванов: Агресивната простащина на Валери Симеонов не е новина
A A+ A++ A

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на Демократична България - Христо Иванов, размаха пръст на Валери Симеонов, който си позволи да изрече: Който българин в чужбина иска да гласува - да си хване самолета". 

Не е новина агресивната простащина на Валери Симеонов.
🔻Задачата на Валери Симеонов и подобните му е да правят обществения живот отвратителен - идеята за България, бранда на България равнозначен на дълбока провинциалност, на дълбока изолация, на нещо малко, периферно, непривлекателно, лишено от гордост и амбиция.
🔻Това е част от последователното усилие гласуването да бъде свито до твърдите ядра, до контролираните агитки, до държавната администрация, до онези, на които кметът може да каже върви и гласувай с номера, който е казал Делян Пеевски, иначе няма дърва, няма социални помощи и кой знае какво ще ти се случи.
🔻На тези хора българите в чужбина не им трябват. Те ги вадят от своето уравнение на корупционното овладяване на страната.
🔻Тази технология е измислена от ДС - технология на последователната изолация на България до размерите на един каскет, на един галош. Защото това е техният образ - един каскет и един галош. И до тези размери искат да смалят България, за да си я управляват както си искат. Срещу това се явяваме на тези избори.
✅
Демократична България
си е поставила целта да работи за патриотизма на една голяма България. България има огромна диаспора от хора, които трябва да държим близо, да гледат на България като на платформа за своя успех.
✅Ето това е патриотизмът на голямата България. Това е патриотизмът на онзи бранд на България, който да ни накара всички да се чувстваме горди, че сме българи, защото сме част от нещо по-голямо от нас. Нещо, което ни свързва, което ни обогатява, което ни издига, а не ни опростачва, не ни унижава.
🔻Това е тяхната програма за нас с вас - да ни унижават заради това, че искаме да участваме в изборния процес, да направят чувството да си българин унизително, като ги гледаш тях какво представляват. Е, не! Няма да ви я дадем България! Няма да ви я дадем! България ще бъде голяма, ще има амбиция, ще има развитие, ще има хоризонт - нещо, което ви е абсолютно чуждо на съзнанието. Галоши такива! Каскети такива! Няма да стане.
✅Трябва да имаме самочувствието и амбицията България да бъде една голяма страна. Това изисква визия и мащаб.
🔵Идват избори! Демократична България се бори за това - патриотизма на голяма, амбициозна България.

#Христо Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници