M3 Communications Group, Inc. бе обявена за,„Работодател без дискриминация“

M3 Communications Group, Inc. бе обявена за,„Работодател без дискриминация“
A A+ A++ A
Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. бе отличена със сертификат „Работодател без дискриминация“ на Комисията за защита от дискриминация (КЗД). Удостоверението бе връчено на Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc., по време на онлайн събитие.
 
Сертификатът се присъжда на бизнеси и институции, които имат принос за борбата с дискриминацията на пазара на труда у нас. Отличените се избират на базата на равноправното третиране при набиране на служители, осигуряването на еднакво възнаграждение и условия на труд, равен достъп до възможности за професионално обучение и др.
 
M3 Communications Group, Inc. е сред първите 26 носители на отличието и единствената комуникационна компания в България, получила престижното признание. Равнопоставеността и толерантността са залегнали в културата на M3 Communications Group, Inc. още от създаването ѝ през 1994 г. Компанията винаги се стреми да поддържа мотивираща работна среда, в която всички от екипа имат равни възможности за развитие.
 
„Горди сме да бъдем част от подобен проект, който има за цел да предотврати всички форми на дискриминация на работното място. В M3 Communications Group, Inc. насърчаваме равенството и за нас то е от съществено значение и основна ценност, към която всеки бизнес лидер трябва да се стреми. Единствените изисквания при наемането на служители в нашата компания са да бъдат професионалисти и да имат блясък в очите, който издава тяхното желание и амбиция за развитие“, посочи Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.
 
„Разчитаме много на подкрепа от страна на бизнеса не само защото това са големи компании работодатели, но главно защото в техните екипи се създава атмосфера, която възпитава младите хора на търпимост, уважение и равнопоставеност. За нас бизнесът е особено важен, но с подкрепата и на водеща компания в областта на публичните комуникации като М3 Communications Group, Inc. вече сме много по-уверени, че ще имаме още повече последователи. Поздравявам колегите на г-н Бехар за успешното им сертифициране и ги приветствам в компанията на модерно мислещите и действащи фирми в България“, отбеляза доц. д-р Ана Джумалиева, председател на Комисията за защита от дискриминация (КЗД)
 
М3 Communications Group, Inc. активно подкрепя различни инициативи, насочени към борбата с дискриминацията. Само преди няколко месеца компанията стана един от основателите на първата българска Харта за многообразието.

#M3 Communications Group #Inc.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"