Бургаската батка Камбаната насъска питбула си срещу ученик, за да го обере

Бургаската батка Камбаната насъска питбула си срещу ученик, за да го обере
A A+ A++ A

Крими героят Диян Тончев, известен с прякора Камбаната, отново изтрещя, пише Флагман.бг. 37-годишният бандит от бургаския ж. к. „Меден рудник” насъска на месо питбула си при опит да обере 18-годишен ученик.

Екшънът се разигра в петък около 22.00 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас в района на автобусната спирка пред бл. 114 в комплекса. 37-годишният Диян Тончев направил опит за грабеж, чрез насъскване на питбула си срещу нищо неподозиращото момче. При опит да избяга от нападателя си, ученикът е ударен с метална тръба по главата, а кучето го захапало в областта над лявото коляно, в резултат на което е получена разкъсна рана.

Камбаната обаче не успял да отнеме пари или други ценности от пострадалия и избягал в неизвестна посока. Потърпевшият получил медицинска помощ в болница "Бургасмед".

Диян Тончев е задържан от служителите на Четвърто Районно управление - Бургас за срок от 24 часа. Привлечен е в качеството на обвиняем по чл. 198 във връзка с ал. 1 вр. чл. 18, ал. 1 от НК. Наложена му е мярка "задържане под стража" за срок от 48 часа, като е приведен в Областно звено "Арести" към бургаския затвор. По случая е образувано бързо производство под прякото наблюдение и ръководство на Бургаска районна прокуратура.

#Бургас #Питбул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »