ВИДЕО Любовта винаги побеждава! Силвия падна на колене и предложи брак на своя възлюбен насред автосервиз в Плевен

ВИДЕО Любовта винаги побеждава! Силвия падна на колене и предложи брак на своя възлюбен насред автосервиз в Плевен
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Любовта е способна да превъзмогне всякакви пречки, за да разцъфне накрая и да се се окаже по-високо от всичко. Хубаво е в условията на пандемия и заливащи ни негативни новини да обърнем внимание и на неща, които могат да стоплят сърцата и душите ни. Такъв е случаят, при който 29-годишната Силвия Бетова взе инициативата в свои ръце и падна на колене пред своя любим - Иво Иванов. 

Нестандартната история е от Плевен. Емоцията пък се засилва от фaкта, че дамата не се свени да подвие крак насред автосервиз. С цвете и кутия с пръстен в ръце, тя изненада скалата от мускули, който видимо е на седмото небе и не може да повярва какво му се случва.

Novinite.bg получи разрешение от самата Силвия да публикува съкровения момент и да му даде публичност. Чаровницата разкри пред медията ни, че красивата обвивка на едноминутното видео, всъщност крие страхотни превратности на съдбата, през които влюбената двойка преминава, за да се стигне до деня, в който годежът е факт.

Бетова е самотна майка на 2 момиченца от село Велчево (между Троян и Априлци), след като се разделят с бащата на децата. Среща по-малкия от нея с 2 месеца Иво посредством страстта им към кучетата. Наранената от предишните си връзки Силвия първоначално не иска и да чуе за нов мъж, но постепенно нещата между нея и Иво се получават.

Жената склонява да се премести да живее при Иво в Плевен, загърбвайки работа, приятели и уредено битие. Превръщат се в щастливо семейство, а по-малкото дете само, без да бъде карано, почва да нарича Иво "тате". За да стане семейството обаче истинска фамилия са нужни важни стъпки. Първата такава се наема да направи дамата. 

Тя купува пръстен и се появява изневиделица в "Авто Макс Студио" в Плевен с такси. Любопитно е, че по пътя към местоработата на своя приятел, Силвия разказва целта на посещението си на шофьора, който не вярва, че чува истината. Затова, след като стигат до адреса, "бакшишът" остава, за да се увери, че с очите си ще види как жена пада на колене и предлага брак.

Смелата и много романтична постъпка е увековечена от шефа на Иво, който е предварително уведомен от Силвия, за да има време да извади телефон и да запечата всичко.

И Силвия, която троши стандартните рамки, особено в консервативна страна като България, и Иво, който връща вярата в любовта на една жена, казвайки й заветното "Да", заслужават поздравления. 

Очакваме да ни поканят на сватбата, където със сигурност ще има още положителни изненади!

#годеж #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"