Републиканци за България: Ако не сте разбрали... Борисов ще ви го повтори

Републиканци за България: Ако не сте разбрали... Борисов ще ви го повтори
A A+ A++ A

Поредният премиерски тур днес бе в град Сливница. И ако някой не е разбрал какво е ремонтирано и реновирано, през последните години, или се строи в момента, можеше да си затвърди знанията от поредицата живи включвания в социалната мрежа Facebook.

Съвсем навреме, Борисов показа в свое видео, ремонтираната и открита на 25 октомври 2019 г. от г-жа Мария Габриел и кмета Васко Стоилков, сграда на Младежкия център в град Сливница. Наблюдаваме нов метод на предизборна кампания и тактика, която е поел премиерът Бойко Борисов, обикаляйки населените места в България да показва и повтаря какво е направено и колко много средства са вложени и отпуснати, благодарение на правителството и на ПП ГЕРБ.

Когато си начело на правителството и управлението е в твоите ръце, изграждането от инфраструктурните проекти до детските градини и спортни зали, е нормално да е задължение на управляващите. По какъв начин са осигурени средствата и колко от тях са разходвани не е необходимо да се превръща нито в национално геройство, нито в повод на всекидневните разговори с обществото. Не е нормално да обикаляш между хората и да очакваш благодарност от направеното за населено място, в което живеят, имайки предвид, че това е задължение на управляващите. Българските граждани плащат както своите данъци, така и осигуровки и когато го правят не претендират за нечия благодарност, а дори в повечето случаи са ощетени.

#Републиканци за България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"