Мангъров: Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия

Мангъров: Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия
A A+ A++ A

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който вчера беше номиниран за кандидат-депутат, коментира в типичния си стил резкия завой в живота си. В предаването "Още от деня" по БНТ той каза, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки, т.е. ако е искал да влезе в парламента, е щял да играе "на сигурно" и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС, БСП или на Слави Трифонов.

"Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия", заяви той.

Мангъров обясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре. "Опитвам се, доколкото ми е възможно по този начин да се опитам да променя нещата".

Аз съм доктор, но в политиката има всякакви - инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин, обясни доц. Мангъров.

По темата Covid-19 специалистът коментира: "Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна... Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че имунитетът е до известно време, значи нищо не разбира. Естествената инфекция е с много по-голяма мощ и пълнота, отколкото изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с обикновена изолационна престилка, аз маска не нося", допълни Мангъров за коронавируса.

"Който го е страх, който иска - да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек", обясни своето мнение Мангъров.

#Мангъров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »