Мангъров: Крайно несъгласен съм с мерките и считам, че това поведение е пагубно за страната

Общество | 12 февруари 2021, петък / 16:30| Показвания:Едно от нещата, които ме доведе до участие в изборите е, че съм крайно несъгласен с мерките и считам, че това поведение е пагубно за страната. Това каза доц. Атанас Мангъров, който е номиниран за депутат от АБВ, пред журналисти след регистрацията на партията в ЦИК.

"Това, което хората от Щаба правят винаги съм казвал, че са медицински и специално епидемиологични нелепости. Едно от нещата, които ме доведе тук е, че съм крайно несъгласен с тях и считам, че това поведение е пагубно за страната и нанася всевъзможни икономически, политически, психически и всякакви други травми", заяви още доц. Атанас Мангъров.

"Имах предложения и от други партии за изборите, но най-голямата политическа сила са нормалните хора в страната", допълни той.

Според него, ако нормалните хора в страната стъпят на краката си, осъзнаят се и преодолеят страховете си - ще подкрепят АБВ и това ще бъде един път към бъдещето.

На въпрос дали е имал предложения от други политически сили, доц. Мангъров отговори: "Да".
Попитан кои са те, той коментира, че няма значение.

Доц. Атанас Мангъров заяви, че в АБВ има много необичаен подход. "Във всички други политически сили начело стои вожда и след него вървят всички останали. Тук не е така. Аз съм с тази партия, защото имаме едни и същи виждания по най-важния проблем, който ни касае всички и това е за отношението към тази COVID-пандемия", коментира още доц. Мангъров


Тагове: Мангъров, Мангъров

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси