Слаби превалявания в източната част на страната, на места температури до 10 градуса

Слаби превалявания в източната част на страната, на места температури до 10 градуса
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще се задържи без съществена промяна. Днес ще има променлива облачност, по-често значителна над източната половина от страната и на места там ще има слаби превалявания от дъжд и сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 10°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините облачността ще е значителна, с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна и ще превалява дъжд и сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 19 мин. и залязва в 18 ч. и 02 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 43 мин. Луната изгрява в 10ч. и 33 мин. и залязва в 00 ч. и 50 мин. на 19.02.2021 г. Фаза: един ден преди първа четвърт.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници