Деми Ловато призна, че е била изнасилена като малка

Деми Ловато призна, че е била изнасилена като малка
A A+ A++ A

Деми Ловато казва, че е била изнасилена, когато е била само на 15 и е работила за канала на Дисни в края на 2000-те. Говорейки в предстоящите си документални серии - Demi LovatoDancing With The Devil , тя призна: 

 "Загубих девствеността си при изнасилване. Обадих се на този човек след месец и се опитах да поправя нещата за себе си и да се убедя, че нещата са под контрол, но всичко, което направих, просто ме накара да се почувствам по-зле. " 

Тя не разкри самоличността на предполагаемия изнасилвач, но заяви, че познава човека и се налагало да го "вижда през цялото време" след нападението. Ловато също каза, че е споделила за инцидента на някого по това време, но нарушителят "никога не е бил изгонен от продукцията, за която са снимали".  

Ловато каза, че злощастния опит се повторил години по-късно, когато е била изнасилена от нейния наркодилър през 2018 г.  

 Заедно с няколко други звезди на Дисни от онова време, Ловато носеше пръстен за чистота в края на 2000-те, за да символизира публично ангажимента си да чака секс до брака. Тя също така сподели, че това я е накарало да чувства вина и натискът е предизвикал последваща булимия и самонараняване. 

Позовавайки се на неотдавнашното движение „ME TOO“ - призовавайки жените да изобличават минали сексуални злоупотреби и тормоз - тя каза, че говори сега, тъй като сега се чувства момента за удобен

#Деми Ловато

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »