Тервел Пулев стана татко за трети път, по традиция кръсти момчето на български владетел

Тервел Пулев стана татко за трети път, по традиция кръсти момчето на български владетел
A A+ A++ A

Профи боксьорът ни Тервел Пулев стана баща за трети път. В деня на Благовещение неговата половинка - бившата волейболистка Диана Ненова, го дари с трети син - Самуил. Щастливият татко сам обяви новината във Фейсбук, а не е изненада, че името на бебето е на български владетел, както повелява традицията в семейство Пулеви.

"Благата вест дойде в нашето семейство! На Християнския празник Благовещение - денят, в който Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария, че ще роди Божия син, се роди третото ни момче - Самуил.

Много сме щастливи, че имаме нов член на семейството и по традиция носи име на български владетел. Но най- много съм доволен, че Диана и бебето са в отлично здраве, след като Самуил тази сутрин "дойде" на бял свят!

В духа на библейската традиция Благовещение е ден, в който християните почитат майката и грижата й към децата. Това е един от големите празници по време на Великия пост.

Работата и кариерата са важни, но за мен винаги семейството и децата са стояли на първо място! Нямам търпение да ги видя на живо!", написа Тервел.

#Тервел Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »