ФОТОФАКТ ЦСКА изрита Бруно, Кюстендилеца разкри, че бунт е струвал главата на Акрапович! Любо Пенев се завърна на Армията!

ФОТОФАКТ ЦСКА изрита Бруно, Кюстендилеца разкри, че бунт е струвал главата на Акрапович! Любо Пенев се завърна на Армията!
A A+ A++ A

ЦСКА-София продължава да се ръководи по начин, който повече приляга на провинциален тим, например ловешки. Снощи от Армията дойде гръм, след като на официалния си сайт "червените" обявиха, че се разделят с треньора си Бруно Акрапович, който бива сменен от Любо Пенев. Тази новина разгневи почти всички фенове на отбора, които в социалните мрежи обвиниха Гриша Ганчев и Стойчо Стоилов, че са превърнали ЦСКА в посмешище, с методи използвани в миналото в Литекс. Нищо, че в комюникето се твърдеше, че Гриша Ганчев няма дума в случката, то и на малките деца е ясно, че без санкцията на бизнесмена от село Микре такива съдбовни решения няма кой да си позволи да вземе.

Привържениците се гневяха, че босненският специалист е натирен, без да му се даде повече време, а и отчетоха, че до момента резултатите на отбота не са лоши. 

Излезе и позиция на тартор №1 на запалянковците - Иван Велчев-Кюстендилеца. Той директно обяви, че бунт на изнежените ритнитопковци е в основата на това Бруно да получи шут в задните части. И то заради дисциплината, която се е опитвал да въведе на Армията, по подобие на тази в Локо Пд, където това доведе до невувани и невиждани успехи в историята на скромния клуб от Пловдив.

Лидерът на Сектор "Г" първоначално разясни, че не знае подробности за уволнението на Бруно Акрапович, но приветства с „добре дошъл“ новия наставник Любослав Пенев.

„Нямам идея от какво е продиктувана смяната на Бруно Акрапович, информацията която имам е тази която има всеки от вас. Мога да кажа добре дошъл на Любослав Пенев! Човек, който много харесвам и подкрепям“, написа Кюстендилеца в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

След това Велчев в коментарите добави следното: 

"Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него ,заради дисциплината.Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА ,освен феновете които го харесват.Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА ,който става жертва на самите футболисти на ЦСКА.Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент.

За мен Любо е избран като вариант, за да не ,,пискаме" ние феновете на ЦСКА.Нека не забравяме ,че самия Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни.Тогава едно каре португалци бяха решили, че Любо не им допада, да се надяваме, че от тогава, до сега нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво".

Кюстендилеца

#бруно акрапович #иван велчев #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »