Облачен вторник

Облачен вторник
A A+ A++ A

Днес ще има разкъсана, над Източна България, а през нощта срещу сряда над централните райони от страната предимно значителна облачност и на места там ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, в Източна България временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11 и 16 градуса, в София около 13 градуса, съобщиха от НИМХ.

Над Черноморието ще има променлива облачност и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 9 -12 градуса. Температурата на морската вода е 7 -8 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

В планините ще духа умерен и силен вятър от север-североизток. По-значителна облачност ще има в следобедните часове и на места ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

В сряда облачността ще е разкъсана, почти без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър и температурите още малко ще се понижат. В четвъртък ще преобладава слънчево време, преди обяд с ниска облачност над Източна България. Температурите отново ще започнат да се повишават.

#облаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »