СНИМКИ Погребаха Цар Киро като фараон с мавзолей - със златния трон, пури, алкохол, куп ценни вещи! Оркестър не спря да свири

СНИМКИ Погребаха Цар Киро като фараон с мавзолей - със златния трон, пури, алкохол, куп ценни вещи! Оркестър не спря да свири
A A+ A++ A

Като египетски фараон бе погребан Кирил Рашков – Цар Киро в Пловдив. Той бе положен в специално изграден мавзолей, като този на един от синовете му. Заедно с ромския барон в помещението бяха докарани куфари с личните му вещи, злато за десетки хиялди левове, мебели и дори златният му трон. Размерите на гробницата са 5/3/3 метра.

До креслото бе позиционирана и луксозна маса, която близките отрупаха с пури и от любимите му питиета. Подносите бяха отрупани с ястия, а за разкош гробницата бе декорирана с реплики от панагюрското златно съкровище. След края на церемонията, входът на гробницата ще бъде бетониран. 

Лъскави возила бяха задръстили паркинга на Централни гробища. С лимузина, ескортирана от черни джипове бе докаран ковчега на Цар Киро.

В последния си път Цар Киро бе изпратен с оркестър. Процесията с катафалката премина от къщата му в центъра на Пловдив, по бул. "Марица Луиза". Най- близките му хора извървяха пеш разстояниеуто до гробищата , въпреки проливния дъжд . Оркестърът и за минута не спираше да изпълнява от народни до поп-фолк изпълнения. Дори небезизвестната песен на Азис „Хабиби” звучеше от акордеона и саксофона на главната алея на гробището. 

Над 100 души уважиха Рашков и пристигнаха с цветя, за да си вземат сбогом с него. Специално бе и отношението на опечалените към сина му Ангел, който вероятно ще го "наследи" на трона.

Царят умря, да живее Царят!

Припомняме, че главата на богатата ромската фамилия, който бе осъден приживе за куп престъпления и се забърка в неизброими скандали, почина в четвъртък вечер на 78-годишна възраст.

Снимки: Трафикнюз.бг

#Цар Киро #погребение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »