Море от любов край Созопол - член на СИК падна на колене и поиска ръката на любимата си

Море от любов край Созопол - член на СИК падна на колене и поиска ръката на любимата си
A A+ A++ A

Днес изборите за 45 НС не са на дневен ред в созополското село Зидарово. Там едно щастливо събитие, което се случи в секционна избирателна комисия успя да засенчи вота. Георги Вълев падна на колене и поиска ръката на любимата си Теодора, с която са и членове на СИК за вота. Свидетели на предложението за брак станаха и случайни избиратели, дошли да гласуват.

Георги не го е планувал предварително, хрумнало му е спонтанно. В един момент излязъл за кратко, върнал се с един букет и паднал на колене пред любимата си. Изненадата шокирала приятно не само Теодора, но и останалите присъстващи, разказа председателят на СИК Христо Бардуков, който е зам.-кмет на Созопол, а и бизнесмен, въртящ оборотно заведение на входа на Стария град в нашия топ морски курорт. 

„Двамата са членове на комисията, която аз оглавявам. Георги изкара букет, обясни се в любов на Теди, каза й, че много я обича, че умира за нея и иска да прекара остатъка от живота си с нея. Беше много вълнуващо за всички. Любовта и човещината са над политиката и мерзостта, коментираха бъдещото семейство Вълеви. Липсваше само присъствието на Наталия Симеонова от “Море от любов”. Достатъчен бе куража обаче, който аз и колегите им дадохме“, каза Бардуков.

Георги и Теодора са заедно от 14 години. Запознали се в Бургас, откъдето са родом. Любовта им е пламнала още на първата им среща. Оттогава били неразделни. 

„Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са заедно от 14 години, не са си променили отношенията един към друг, обичат се и уважават като в началото на връзката си“, споделиха близки на Георги и Теди. 

Въпреки вълнението от нестандартното предложение за брак, двамата вече са започнали с плановете за сватбата си. Двамата планират да се венчаят през юни. 

„Моята половинка Екатерина Бучинска, която е собственик на агенция за декорация и украса „Чудеса“ в Благоевград, също стана свидетел на предложението днес. Обеща на бъдещите младоженци, че ще направи най-красивата и запомняща се декорация на сватбата“, обеща още Бардуков.

#Созопол #Зидарово #предложение за брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"