НА ЖИВО Бойко Борисов с иронична реакция след бомбата от Слави Трифонов ВИДЕО

НА ЖИВО Бойко Борисов с иронична реакция след бомбата от Слави Трифонов ВИДЕО
A A+ A++ A

Премиерът в оставка Бойко Борисов коментира светкавично решението на "Има такъв народ" да номинира шахматистката Антоанета Стефанова за премиер, но и да върне мандата "на секундата". Борисов и Томислав Дончев дадоха и подробности за плана за устойчивост и развитие. Всичко това се случва на живо в момента на страницата на Бойко във Фейсбук.

"България има 12 млрд. лева безвъзмездна помощ и чакаме толкова много време да чуем министрите на Слави Трифонов", каза Борисов.

"Според мен партията, която управлява трябва да отиде да си вземе мандата и е редно да обясни, защо със 165 мандата не може да управлява. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния вот. Какво ще се случи следващите месеци, отново ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим абсолютно мнозинство за някого", заяви премиерът в оставка.

"За разлика от другите, ние не говорим всеки ден от името на народа. Имаме много малко експерти, които да работят за България. Като гледам и безумията им, гледам че Дончева иска кореспонденцията с Брюксел, които хич не ги харесват тези работи. Да се ограничат в територията на страната. Ето това се казва политически страхливец, този който със 165 депутати, казва че не са му достатъчни и иска 240. Дори царят (Симеон Сакскобургготски), който 1 млн. души го чакаха да го посрещнат не събра абсолютно мнозинство, Тодор Живков не е имал абсолютно мнозинство", уточни Борисов. 

#Бойко Борисов #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"