Бивш депутат от ГЕРБ: След Борисов нямаме държава

Бивш депутат от ГЕРБ: След Борисов нямаме държава
A A+ A++ A

След управлението на Борисов нямаме държава, а частна собственост. Това каза Методи Андреев, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ, в предаването "Делници" с Николай Колев.
 "Той (Бойко Борисов - бел.ред.) е като Луи 14ти и изпълни девиза му: "Държавата - това съм аз". Нямаме институции след ерата "Борисов", категоричен е политикът. 

"Бойко Борисов е монарх, едноличен собственик, диктатор, но не и премиер на държавата.  Управлението на ГЕРБ е апотеоз на беззаконието", допълни Андреев. 

По думите му, включванията на премиера в оставка от Банкя са източник на жълти новини.

"Премиерът в оставка казва, че депутатите се метнали на мерцедеси и увеличили заплатите си с 25 %. Това е отвратителна лъжа.  Напротив, част от заплатите са намалени. Колите на парламента не са мерцедеси, а фолксвагени. Сега ще има по една кола на парламентарна група", разясни Методи Андреев. 

Относно неласкавото изказване на Борисов по отношение на Слави Трифонов - "политически страхливец", Андреев коментира: "Не може мълчанието на "Има такъв народ" (ИТН) да продължава. Какво би се случило, ако я нямаше ИТН? Къде щеше да отиде протестният вот - при Мая Манолова, при "Демократична България". Трифонов налива вода в мелницата на Борисов", смята политикът

#Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »