Слави Трифонов продава ултра тузарското си имение край Перник за 3 милиона лева

Слави Трифонов продава ултра тузарското си имение край Перник за 3 милиона лева
A A+ A++ A

Мега луксозна къща в тузарското селище Делта Хил в Перник са пуснали за продажба, пише zapernik.com Палатът е супер луксозен, обзаведен, с 4 спални, собствен басейн, гараж за 3 автомобила. Къщата е една от първите построени и освен невероятния лукс, има и зашеметяваща гледка към южния склон на Витоша. Според различни източници това е палатът на Слави Трифонов. Политикът и шоумен иска колосалните 1,6 милиона евро, около 3 милиона лева, за имота си.

Парцелът е 749 кв.м., а основната постройка на къщата е с разгъната застроена площ от 558.65 кв.м. (2 етажа по 161.95 кв.м. и трети етаж с площ 138.85 кв.м., плюс покрита тераса с шатра от 96.55 кв.м. Пред къщата е разположен и басейн с площ 75.90 кв.м. Помощна сграда (склад или работилница): около 25 кв.м. Разполага и със закрит гараж за 2 големи автомобила, плюс 1 малък.

Къщата е напълно завършена в свой характерен стил с класически елементи. Интериорните решения включват множество декоративни орнаменти, изработени и рисувани ръчно от талантлив художник.

Мебелите са изцяло поръчкови и произведени в класически стил, подобаващ на интериора. Подовите настилките в хола и коридорите са от различни видове естествен камък от най-висок клас. В спалните и кабинета настилките са от скъп мокет. Баните са покрити изцяло с естествен камък. Отоплението и охлаждането са решени чрез изградена вътрешна климатизация, осигурена от висок клас термопомпа.

Разпределението на помещенията в имота е както следва:
• От улицата се влиза в гараж за 3 автомобила, разположен в отделна постройка;
• Басейн и покрита зона за сядане са развити в двора пред къщата;

• От двора се влиза в преддверие, а след това и в огромна дневна-хол, разположена на целия партерен етаж. Дневната зона е развита в дизайн на своеобразно заведение с барплот и няколко къта за сядане, камина, баня и кухня в отделно помещение.

• По вътрешни стълби се достига до втория етаж, който се заема изцяло от обширна мастър-спална с огромна тераса пред нея, и спиращи дъха гледки към Витоша и цялата територия на комплекса. Спалнята разполага с джакузи, камина, голям дрешник, сауна и просторна баня с душ кабина.

• На третия последен етаж на сградата са разположени 2 спални, всяка от които със собствена баня. На същия етаж е разположен и работен кабинет с приятна тераса към планината.

От абсолютно всички помещения се откриват чудесни гледки към планината Витоша, хълмовете на с. Кладница и с. Рударци, както и към целия комплекс ”Делта Хил”.

За чистотата в къщата и двора, както и за поливане и контрол по растителност, отопление и всичко друго в момента се грижи хигиенистка, която може да остане на работа и при новия собственик. Работното й време е от понеделник до петък. При повикване и допълнително заплащане може да чисти и поддържа къщата и през почивните дни. Работното й време е около 3 часа дневно и получава около 500 лв. на месец.

Къщата разполага и с изградена собствена будка за охрана, която осигурява комфорт за охранителя и разполага с отопление и видео инсталация. Всички камери се наблюдават на екран в будката за охрана. Това е добра възможност, в случай, че собственикът пожелае да разполага и с индивидуална жива охрана, освен осигурената такава от комплекса.

НАЛИЧНИ ОСНОВНИ СИСТЕМИ И СЪОРЪЖЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИМОТА

• Мълниезащита;
• Видео домофонна инсталация;
• СОТ;
• Видео наблюдение;
• Система за сигнализация при пожар и наводняване;
• Отопление, охлаждане и вентилация с термопомпа;
• Отопление на басейна с термопомпа;
• Пречиствателна станция към басейна;
• Автоматично управление на басейна;
• Поливна система;
• Дренажна система.

Собственик на парцела и сградите е българско юридическо лице, регистрирано по ЗДДС. Обявената цена с е с включен ДДС. Всички мебели и уреди са включени в цената. Изкуството (картини) не са включени в цената.

#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Имоти
Последно от Имоти

Всички новини от Имоти »