Температурите на места ще достигнат 31 градуса

Температурите на места ще достигнат 31 градуса
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.

Днес над България ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са предимно между 26° и 31°, сочи прогнозата на НИМХ.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 20° и 24°. Температурата на морската вода е 14° - 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 13 мин. и залязва в 20 ч. и 34 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 21 мин. Луната в София изгрява в 04 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. и 19 мин. Фаза: четири дни след последна четвърт.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »