Илчовски разкри коя плеймейтка е снимала кадрите от спалнята на спящия Бойко Борисов

Илчовски разкри коя плеймейтка е снимала кадрите от спалнята на спящия Бойко Борисов
A A+ A++ A

Земеделецът Светослав Илчовски съобщи, че "Мис Плеймейт" 2017 - Маги Бадер е жената, направила снимките в спалнята на Борисов, пише Агри.БГ.

Магдалена Бадер

"Собственикът на "Градус" - Иван Ангелов й плати 5 000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там". Така Светослав Илчовски заключи скандалните си разкрития.

Петият най-голям язовир в България - яз. Еница, беше пресушен от местен депутат и неговия ортак, за да се крадат европейски проекти и субсидии”, каза още Илчовски. По думите му държавният язовир бил пресушен след като работил 6-7 години “под наем” без обаче да се плаща.

“Около 3-4 млн. лева взеха от това местните войводи на Бойко Борисов - Пламен Танчев и Анатоли Иванов. Те контролират Напоителни системи. Ето така се съсипват консервни фабрики и работни места, тъй като останаха без вода”, добави зърнопроизводителят.

Той разказа и за натиск от страна на Напоителни системи.

“Казаха ми 5 000 евро рушвет на поливка от Напоителни системи, тъй като направих голяма инвестиция и то без европроекти. Следователно отивам да видя шефа на Напоителни системи. Той ми казва “онзи ме е назначил, ако не дадеш 200 000 лева, вода не пускам!"

Бяха ме уредили да ме заключат в техен съд и прокуратура в Стара Загора, защото не плащам рекет. Бяха ми измислили обвинения за 12 млн. лева и казаха, че работя в тяхната държава. От управляващите депутати натискаха да купят и фирмата ми. Единият е Пламен Юруков, а другият беше някой от Хасково - Христо Колев май се казва, имам му снимката в телефона ми”, обясни още Илчовски, който днес ще бъде изслушан пак в комисията по ревизия на управлението на Борисов.

#Светослав Илчовски #Бойко Борисов #Маги Бадер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"