ВИДЕО Най-големият зърнопроизводител Павел Стоименов също се яви в комисията по ревизия на Борисов и изнесе скандални данни

ВИДЕО Най-големият зърнопроизводител Павел Стоименов също се яви в комисията по ревизия на Борисов и изнесе скандални данни
A A+ A++ A

Нов жалбоподател се появи в комисията по ревизията на управлението на Бойко Борисов, оглавявана от Мая Манолова.

Той се представи като Павел Стоименов и се обяви като най-големия зърнопроизводител в България.

Със зеленчуци зареждаме всички магазини в България. Той разкри, че има доказателства за корупция, като това дори засягало националната сигурност на страната. Агробел 2001 е фирмата му, сподели той.

Лично аз донесох 1000 гласа на ГЕРБ и на Емануил Манев. Това заяви жалбоподателят в Комисията по ревизия в парламента Павел Стоименов. Той заяви, че е гласувал за ГЕРБ. Той е вторият жалбоподател, който днес се появи неочаквано и първоначално отказваше да си каже името. 

Откраднаха ми документално фирмата. Започнахме да наемаме земеделски земи в Стара Загора. След това ни сполетяха страшни беди. Тези беди дойдоха от картела Г-8 и Иван Ангелов. Бяха ни запалени офисите. Беше запалена къщата на една от нашите служителки. Имаше заплахи за убийства. Наложи се да изнасям част от бизнеса си в Гърция. Това бяха само част от изнесените сигнали от Павел Стоименов, който бе нападнат от депутати на ГЕРБ, които се опитаха да го заглушат.

#павел стоименов #ревизия #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »