УНИКАЛНО ВИДЕО Митьо Очите се изживява като боксов властелин в затвора! Роми се млатят, а той ги надъхва

УНИКАЛНО ВИДЕО Митьо Очите се изживява като боксов властелин в затвора! Роми се млатят, а той ги надъхва
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Митичният ъндърграунд бос Димитър Желязков-Митьо Очите намира интересен начин да разнообразява дните си в затвора. Страховитият несебърлия обича силовите спортове и не е изненадващо, че е намерил начин да уплътнява времето си именно така. Битките в зандана са забранени, но не и когато става дума за известни пандизчии. 

В социалните мрежи изтече уникално видео, на което се вижда как Очите се вживява в ролята на боксов агент, треньор и съдия. Странното е, че на клипа си личи, че бойците си имат всичко нужно за голям мач - импровизиран ринг, боксови ръкавици, дори публика. Сякаш са на свобода, а не излежават присъди...

Димитър Желязков, който по чудо оцеля след стрелба в Съни бийч, дава старт на боя, а двама роми си разменят ожесточени удари. Докато летят крошета, опити за ъперкъти и други, Очите надъхва боксьорите, дава им ценни наставления или пък ги разтървава при клинчове. 

Видеото бе публикувано и на страницата на Джок Полфрийман - известният бивш затворник, който справедливо бе пуснат на свобода и дори вече е в чужбина, но не спира да следи случващото се в България и да разкрива потресаващи истини за случващото се зад решетките у нас.

Иначе е за отбелязване, че Митьо Очите определено вече е наддал килограми и явно здравословните му терзания остават в миналото. Видимо е победил и коронавируса, заради който лежа в болница, пазен от двама гардове. Припомняме, че той бе осъден като лидер на ОПГ, занимаваща се с разпространение на дрога по морето, излежа присъдата си, но след това пак се издъни, избяга и бе задържан в Турция. Впоследствие бе екстрадиран в България. Сега е в Софийския затвор, а срещу него се води тежко дело. То е свързано с различни обвинения, а очакванията са да остане задълго "на топло". 

ГЛЕДАЙТЕ БОКСОВИЯ ЕКШЪН В ЗАТВОРА ТУК

#Митьо Очите #затвор #бокс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »