ИТН разнищи от къде е снимката на Борисов с шараните (ВИДЕО)

ИТН разнищи от къде е снимката на Борисов с шараните (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Народните представители Пламен Абровски и Петър Димитров от „Има такъв народ“ са получили сигнал, че в ловен дом "Ормана" край Ямбол, който е създаден за свободен достъп като вилна зона не се допускат никакви външни лица. Самията Абровски звъни на посочените телефони за резервация и от там му казват, че мястото е резервирано в целия си капацитет и няма свободни места.

Говори се, че само властимащите и приближените до тях имат право да посещават луксозното място. Спомняте ли си и снимката на Бойко Борисов и двата големи шарана, които премиера показа в своя фейсбук профил преди няколко години? Снимката беше придружена с текст „Когато кълве – кълве“. Разкри се от къде идва тази снимка и подробности около нея. Мястото на което е направена снимката е точно ловен дом „Ормана“.

Достъпът до държавния ловен дом е ограничен за обикновените граждани. При посещение дори депутата, който има депутатска карта, даваща му достъп до всяко кътче на България е допуснат трудно.

"Последните дванадесет години властта си създаваше каквито пожелае удобства и харчеше парите на всички нас нецелесъобразно. Поредният пример за това е разхищението на средства за ремонти и строежи на ловни хижи, въпреки че не са създадени условия за ловен туризъм. Нещо повече, дори няма #свободен #достъп до тези места", написаха от "Има такъв народ".
 
"Народните представители от ПП "Има такъв народ" Пламен Абровски и Петър Димитров, решиха да проверят какво се е случило през годините с едни от най-известните ловни хижи и заснеха лукса, който властта е създала сама за себе си с нашите пари", пишат още от ИТН.
 
 

#ИТН #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »