МЪЧНО ВИДЕО 18+ Майката на убития в зверско меле от Иво Лудия ридае и дивее пред съда! Адвокат нарече убиеца амеба с 2 гънки

Правосъдие | 14 май 2021, петък / 16:00| Показвания:"Убиваш трима души и те пускат под гаранция 20 000 лв.? Помня Иво Лудия от дете. Амеба с две гънки. По едно време беше в затвора за ДДС измами, изживява се като мутра и т.н.

В този град колкото по-голям престъпник си, толкова си по-невинен!? Компетентността на пловдивските магистрати е дъно, под дъното, към ядрото се копае!", написа във Фейсбук пловдивският адвокат Атанас Костов.

Припомняме, че пред Съдебната палата в Пловдив днес се проведе протест заради решението на съда, с което под гаранция от 20 000 лева вчера бе пуснат Иво Даскалов (Иво Лудия). Той причини катастрофа навръх Великден на Околовръстното, при която загинаха трима души. Единият от тях е бившият полицай Николай Иванов. 

Истинска драма се разигра пред сградата на съда. Майката на една от другите жертви е изминала 3000 километра от Германия след черната вест за смъртта на сина й. 

"Моя син 20 000 лева ли струваше?! За последно са били в къщата на сина на началника на полицията, яли пили и после с 200 км тръгнали.

Да се махне разследващият полицай Михаил Михов, даже обувките не беше прибрал, взех ги след 5 дена. Искам парламентът ей тия всичките да ги обеси, не само да ги освободи.

В 20 ч. тръгва със съпругата си и 12-годишната си дъщеричка и отиват в Бойково във вилата на Лудия. Яли, пили, дядото взима ключа и кара колата".

Жената заяви, че ще остане пред Съдебната палата докато не излезе съдийката, пуснала под гаранция Лудия. "Да излезе, да й навра където иска, тия 20 000...".

Съдебното решение за промяна на мярката за неотклонение на Иво Даскалов (Иво Лудия), преди да излязат всички експертизи, може да се превърне в прецедент, който впоследствие юристите да използваме да променяме мерките. Това коментира юристът Атанас Бояджиев, предаде репортер на колегите от Plovdiv24.bg.

Според него истината по случая е забулена, има затъмнение и не се знаят всички обстоятелства. Той каза още:

"В недоумение съм защо се постъпва по този начин. Трябвало е да остане по-тежката мярка. Трагедията е голяма. Не мога да кажа, че има чадър, но има обстоятелства, които будят съмнения. Надявам се мярката да бъде променена.".

Опасенията на семейството са, че тази гаранция от 20 000 лева няма да попречи на лицето да се укрие. "Процесът ще се проточи, може би около година ще продължи. Какво гарантира, че лицето ще остане?" - попитаха близките.

Прикаченото видео не е подходящо за хора със слаби нерви, деца  и бременни жени!


Тагове: Иво Лудия, катастрофа

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси