Прокуратурата разпита предполагаемата Мата Хари

Криминални | 21 май 2021, петък / 11:15| Показвания:Плеймейтка бе на разпит в прокуратурата след твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски. 

Маги Бадер беше призована в следствения отдел на Софийската градска прокуратура, където вече седмица показания дават Светослав Илчовски и соченият от него като ковчежник на бившата власт Иван Ангелов.
 
„Не познавам тези хора”, лаконична бе на влизане Магдалена Тепавичарова, както е истинското име на модела. 

След разпит, продължил десет минути, тя излезе от прокуратурата. "Не познавам г-н Борисов, г-н Ангелов и г-н Илчовски и нямам обясние защо името ми беше замесено", лаконична беше плеймейтката и допълни, че няма да каже дали ще съди Илчовски за твърденията му. 

На 5-и май в Комисията за ревизията на управлението през последните 10 години Илчовски заяви, че плеймейтка е била наета срещу 5 000 лева да обслужи бившия премиер Бойко Борисов и тя е Мата Хари (по думите на Борисов), която е заснела кадрите с еврото и кюлчетата, които се твърди, че са от спалнята на бившия министър-председател. 

Името ѝ беше посочено от Илчовски в интервю за сайт, а тя отговори във Facebook, че не познава премиера и ще съди всеки, който замеси името ѝ.

 


Тагове: Маги Бадер

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси