Лорина Камбурова не дочакала ред за трансплантация на бял дроб, вижте историята на угасналата рано звезда ВИДЕО

In Memoriam | 28 май 2021, петък / 13:45| Показвания:Младата актриса Лорина Камбурова почина едва на 30 години, черна вест, долетяла от Русия и покрусила България. Звездата на българското кино издъхна след усложения от коронавируса. Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна.

Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена, разказа нейната приятелка Рая Пеева пред bTV.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“.

Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време.

Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама.

ЕТО Я ИСТОРИЯТА НА ТАЛАНТЛИВАТА И НЕПРИМИРИМА ЛОРИНА:

Звездата от "Връзки" и "Скъпи наследници" работи през последните месеци в Русия.

Оказва се, че тежката съдба я преследва от детство. Лорина е родена във Варна. Първият удар от съдбата тя поема още когато е в ранна тийнейджърска възраст. 

Бащата ѝ изоставя нея и майка и, когато Лорина е едва на 10 години. Тогава майката решава да замине за Швеция, където учи висше. 

Следва и още по-големия и страшен удар. Когато е на 13 години скоротечен рак затваря завинаги очите на майка ѝ. 

След кончината бъдещата талантлива актриса остава само с баба си, която я и отглежда.

Лорина е принудена да се сблъска с живота и да го бори както може още от малка. Явява се на кастинг за "Мюзик айдъл". Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица, макар в началото да й гласуват доверие.

Очуканото от живота момиче обаче въобще не смята да се предава. Лорина решава да се пробва като модел, като тази ѝ нейна кариера пък я отвежда на снимачната площадка на "Връзки". Така започва и нейната актьорска кариера.

След успеха ѝ в сериала "Скъпи наследници" Лорина започва да бленува за по-голяма сцена. Пробва се на Запад, но там не постига особен успех. За нейна радост обаче такъв тя намира в руските филмови продукции.

Руският зрител я обожава, като има сериозна заявка тя да стане бъдеща звезда.

Последният филм, в който участва, е "Любов и чудовища". В него тя си партнира с Роман Курцин.

В интервю за списание "Ева" Лорина разкрива продобности за живота си с майка си в Малмьо, Швеция. Там майка й учила третото си висше образование.

Като завела дъщеря си в общежитието, й обяснила, че студентите със семейства трябва да са в друго общежитие, а в това не трябва да има деца. „Смешното беше, че стаята на мама беше точно до кабинета на директора, който пък имаше дете на моята възраст, с което се сприятелихме. А аз ходех много тайнствено – с шапки, криех се по аварийните стълбища, но иначе – приятелка с дъщерята на шефа. Накрая стана ясно, че той е знаел през цялото време.“

В Швеция детето-фантом Лорина проговорила английски, а двете с майка й си направили незабравими пътешествия с влак в Дания и Германия.

„Мама беше математик и физик от най-висока класа. Много взискателна, страшно талантлива и упорита. На 16 години завършила гимназия.

Искали я от университета „Ломоносов“ в Москва. Аз не съм наследила този неин „мъжки ум“, но пък тя например не можеше да танцува, да пее и се страхуваше от сцената.“

Лорина разкрива още, че баща й е сънувал името ѝ. Наскоро, докато чакала своя ред за снимки, прочела в някаква книга, че много често индиговите деца диктуват името си в съня на онзи родител, с когото имат по-силна връзка. Обикновено това е майката, но в нейния случай явно е бащата.


Тагове: Лорина Камбурова

Обратно  

Търсене

Търси