Лорина Камбурова не дочакала ред за трансплантация на бял дроб, вижте историята на угасналата рано звезда ВИДЕО

Лорина Камбурова не дочакала ред за трансплантация на бял дроб, вижте историята на угасналата рано звезда ВИДЕО
A A+ A++ A

Младата актриса Лорина Камбурова почина едва на 30 години, черна вест, долетяла от Русия и покрусила България. Звездата на българското кино издъхна след усложения от коронавируса. Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна.

Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена, разказа нейната приятелка Рая Пеева пред bTV.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“.

Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време.

Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама.

ЕТО Я ИСТОРИЯТА НА ТАЛАНТЛИВАТА И НЕПРИМИРИМА ЛОРИНА:

Звездата от "Връзки" и "Скъпи наследници" работи през последните месеци в Русия.

Оказва се, че тежката съдба я преследва от детство. Лорина е родена във Варна. Първият удар от съдбата тя поема още когато е в ранна тийнейджърска възраст. 

Бащата ѝ изоставя нея и майка и, когато Лорина е едва на 10 години. Тогава майката решава да замине за Швеция, където учи висше. 

Следва и още по-големия и страшен удар. Когато е на 13 години скоротечен рак затваря завинаги очите на майка ѝ. 

След кончината бъдещата талантлива актриса остава само с баба си, която я и отглежда.

Лорина е принудена да се сблъска с живота и да го бори както може още от малка. Явява се на кастинг за "Мюзик айдъл". Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица, макар в началото да й гласуват доверие.

Очуканото от живота момиче обаче въобще не смята да се предава. Лорина решава да се пробва като модел, като тази ѝ нейна кариера пък я отвежда на снимачната площадка на "Връзки". Така започва и нейната актьорска кариера.

След успеха ѝ в сериала "Скъпи наследници" Лорина започва да бленува за по-голяма сцена. Пробва се на Запад, но там не постига особен успех. За нейна радост обаче такъв тя намира в руските филмови продукции.

Руският зрител я обожава, като има сериозна заявка тя да стане бъдеща звезда.

Последният филм, в който участва, е "Любов и чудовища". В него тя си партнира с Роман Курцин.

В интервю за списание "Ева" Лорина разкрива продобности за живота си с майка си в Малмьо, Швеция. Там майка й учила третото си висше образование.

Като завела дъщеря си в общежитието, й обяснила, че студентите със семейства трябва да са в друго общежитие, а в това не трябва да има деца. „Смешното беше, че стаята на мама беше точно до кабинета на директора, който пък имаше дете на моята възраст, с което се сприятелихме. А аз ходех много тайнствено – с шапки, криех се по аварийните стълбища, но иначе – приятелка с дъщерята на шефа. Накрая стана ясно, че той е знаел през цялото време.“

В Швеция детето-фантом Лорина проговорила английски, а двете с майка й си направили незабравими пътешествия с влак в Дания и Германия.

„Мама беше математик и физик от най-висока класа. Много взискателна, страшно талантлива и упорита. На 16 години завършила гимназия.

Искали я от университета „Ломоносов“ в Москва. Аз не съм наследила този неин „мъжки ум“, но пък тя например не можеше да танцува, да пее и се страхуваше от сцената.“

Лорина разкрива още, че баща й е сънувал името ѝ. Наскоро, докато чакала своя ред за снимки, прочела в някаква книга, че много често индиговите деца диктуват името си в съня на онзи родител, с когото имат по-силна връзка. Обикновено това е майката, но в нейния случай явно е бащата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"