Невероятно, но факт! Какво е общото между община Родопи и Съни бийч? Старейшините й ще заседават на плажа

Невероятно, но факт! Какво е общото между община Родопи и Съни бийч? Старейшините й ще заседават на плажа
A A+ A++ A

У нас всичко е възможно. Отдавна сме се убедили в това и вече трудно нещо може да ни накара да ахнем. Когато обаче Novinite.bg научи, че една от най-одумваните общини в страната - "Родопи", ще проведе сесии в Слънчев бряг към ахването спокойно добавяме и офкане. Сигурно мислите, че се шегуваме, но е истина - от 4 юни 29-те старейшини на община "Родопи" се местят 250 км. на изток и ще заседават от шезлонгите на плажа цели 3 дни. И то не къде да е, а в един от най-тузарските хотели в Съни бийч - Империал Палас, който в миналото бе известен като Виктория Палас. 

Излъчените от села в Родопската яка, като Брестовица, Лилково и Бойково, общински съветници рано-рано ще открият летния сезон. Но вместо да се грижат за реколтата, каквото значи това в този регион, те ще пекат морни телеса в меката на купоните - Слънчев бряг. 

Не е яно как тази новина ще подейства на избирателите, но едно е ясно. С напечени от слънцето глави старейшините могат да вземат доста странни решения - за продажба или отдаване под наем на общински имоти на занижени цени и други подобни неизгодни сделки. После лесно ще се оправдаят - под чадърите на плажа стават грешки...

Е, ние ще следим какви ще ги измъдрят на сесията на община "Родопи". И после ще питаме кметът Павел Михайлов, неговите заместници Владимир Маринов, Борислав Инчев и Неази Таир, както и председателя на ОбС ”Родопи” - Георги Цанков. Те са сговорливи пред медиите, дано и след морската авантюра да е така.

#Георги Цанков #Слънчев бряг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »