Трагедия! Ангелче на 5 годинки отлетя към небето след мелето край село Константиново

Общество | 8 юни 2021, вторник / 15:00| Показвания:5-годишното момиченце, което бе сред тежко пострадалите в катастрофата край село Константиново, е починало. За трагичната новина съобщиха източници, които уточниха, че състоянието на детето е било несъвместимо с живота още от настаняването му в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. То е било с множество счупени кости и вътрешни кръвоизливи.

Състоянието на другите пострадали от тежката катастрофа остава почти непроменено. Водачът на Фолксвагена, който навлезе в насрещното движение – 31-годишният Димитър Сотиров, е преместен от реанимацията в отделението по неврохирургия, където предстои да му се извърши операция.

23-годишният млад мъж, който се е возил на предната седалка на блъснатия челно Опел пък остава в тежко състояние. Той продължава да е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, където лекари продължават да се борят за живота му.

Припомняме, че ужасяващата катастрофа, при която Фолксваген Туран се заби челно в Опел на няколко километра от с. Константиново, се случи на 5 юни около 22:10 ч.

По неустановени до момента причини 31-годишният Димитър Сотиров навлиза в насрещното движение, където блъска движещия се там автомобил, в който са се возили трима. Водачът на Опела – 44-годишният бургазлия Иван Михайлов, загина на място, а автомобилът му беше буквално разцепен на две.


Тагове: катастрофа

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси