Жена закла любовника си, пребивал я

Криминални | 8 юни 2021, вторник / 19:05| Показвания:57-годишната жена закла с кухненски нож 5 г. по-възрастния си любовник в Койнаре, часове след като подала сигнал за домашно насилие.

Жената се оплакала, че мъжът я обижда и малтретира физически. Полицаите дошли на място и предупредили мъжа по закона за МВР. Това съобщиха от Плевенската окръжна прокуратура на извънредна пресконференция късно следобед във вторник.

И двете прободни рани в корема на мъжа са били жизнено застрашаващи. Съдебно-медицинската експертиза ще се произнесе дали и двете са били фатални.

Убийството е станало в дома на жената. Двамата имали 2-годишна неофициална връзка, 62-годишният мъж се грижел за имота й.

Тя не е семейна, той бил женен, законната му съпруга живеела другаде. За 2 г. жената е подала срещу мъжа най-малко 3 сигнала за домашно насилие, уточни наблюдаващият прокурор Виктор Доцев.

Тя е с 4 криминални регистрации със значителна давност, последната е от 2006 г. Той е с чисто съдебно минало. Предстоят разпити на близки на двамата.

Назначени са две съдебно-медицински експертизи. Жената е в ареста за 72 часа, обясни прокурор Доцев.


Обратно  

Търсене

Търси