За ЧРД на Борисов: ГЕРБ откри предизборната си кампания, но без него

За ЧРД на Борисов: ГЕРБ откри предизборната си кампания, но без него
A A+ A++ A

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в София на рождения ден на лидера Бойко Борисов днес в парка зад НДК. Борисов обаче не присъства на предизборната проява. 

Млади и отговорни хора се появиха в партията и в нашите листи, заяви Даниел Митов, който откри старта на кампанията в столицата. Той обеща, че ГЕРБ ще победи за пореден път на парламентарни избори и ще сложи ред в хаоса, след което даде думата на млади гербери. 

Ако бъда избран за народен представител, бих искал да работя за диалог и - ако може, никаква омраза, заяви Драгомир Младенов, който получи думата пръв. 

Според Йорданка Петрова само ГЕРБ може да гарантира доброто образование и да спре хаоса. 

Любомир Данев се представи като пра пра внук на Кузман Шапкарев. Неговата снаха е моята прабаба Елисавета Багряна, каза той и подчерта, че е родственик и с Димитър Талев по бащина линия. Талев не е македонец, Кузман Шапкарев, заяви още Данев. Само ГЕРБ може да защити българския национален интерес в Македония, смята той. 

Предизборната изява продължи с изказвания на млади кандидати за депутати от ГЕРБ. 

На финала от сцената лидерът на СДС Румен Христов обяви: "Както всички знаете, времето е наше. Победа", а Митов благодари на присъстващите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »