По Черноморието ще бъде слънчево, следобед над курортите около Варна може да превали

По Черноморието ще бъде слънчево, следобед над курортите около Варна може да превали
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се понижи и ще се доближи до средното за месеца. През деня ще е слънчево. След обяд главно над планинските и североизточните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 32° и 37°, по-ниски ще останат по Черноморието - между 26° и 29°, сочи прогнозата на НИМХ.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25°, на 2000 метра - около 19°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд над северното крайбрежие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 29°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 52 мин. и залязва в 21 ч. и 9 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 00 ч. и 22 мин. и залязва в 10:50 мин. Фаза: три дни преди последна четвърт.

#Черноморие #времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »