Бургаска предрусала батка се оказа нападателят, който наръга 11 пъти невинна ученичка

Бургаска предрусала батка се оказа нападателят, който наръга 11 пъти невинна ученичка
A A+ A++ A

27-годишният Иван Тодоров Кокинов е изродът, който безпощадно наръга 11 пъти ученичка в бургаския ж. к. „Изрев”, узна Флагман.бг. Кокито, както е познат сред аверите си, е с тежко криминално досие, с престъпления в различни области. Списъкът с неговите прояви започва от 2018 г., когато е хванат с наркотици. Само година по-късно криминогенът се забърква в документни престъпления и кражби.

Снимките му в социалните мрежи са в обичайния бургаски стил – с качулки, анцузи Адидас и фотоси в компания с голи до кръста мъже. По нищо не личи, че Иван Кокинов има и психични отклонения.

Кокито, както е познат сред аверите си, е с тежко криминално досие, с престъпления в различни области

Oт Окръжна прокуратура - Бургас преди минути разпространиха официална информация за бруталното нападение.

 "Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа И.К. Той е обвинен за това, че направил опит умишлено да умъртви 17-годишно момиче, като опитът е останал недовършен поради независещи от И.К. причини. Престъплението е осъществено на 27.06.2021г. в гр.Бургас, на ул. „Транспортна“ в близост до отбивката за Гробищен парк. То е квалифицирано по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия", пише в прессъобщението на държавнот обвинение. 

Чл. 115 от Наказателния кодекс е за умишлено убийство и Иван Кокинов го грозят от 10 до 20 години затвор.

Припомняме, че на 27 юни, около 22,30 часа озверял от дрога Кокинов намушка без никаква причина с ловджийски нож 11 пъти ученичка. Жертвата е непълнолетна – на 17 г. Бруталната сцена се е разиграла пред бизнес център „Кондоско”. Компанията била от две момичета и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „Изгрев”. Въоръженият нападател изскочил внезапно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в различни посоки, но едно от момичетата се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този момент той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което продължил да я ръга на посоки.

След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112. На място дошла линейка и полицейски екипи. Лекарите все още се борят за живота на момичето. Благодарение на отличната координация между служителите на ОДМВР-Бургас, Кокинов е задържан, а разследването вече е предадено в Прокуратурата.

#Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"