Изникнаха потресаващи подробности около убийството на младия Пантелей Николов в САЩ

Изникнаха потресаващи подробности около убийството на младия Пантелей Николов в САЩ
A A+ A++ A

Нови детайли около смъртта на 24-годишният Пантелей Николов. Властите в Индианаполис се опитват да подредят пъзела на последните часове преди тялото на българина да бъде открито миналата събота сутрин.

Според полицейския доклад, минувач намира тялото на Николов на улицата около 3200-ния номер на North Capitol Avenue в Индианаполис. Минути по-късно на мястото пристига първият полицай, а след него още 20-ина следователи и вещи лица, информира bg-voice.bg

Смъртта на българина е установена на място, а близо до тялото му откриват ремарке модел 2019 Patriot Flatbed trailer. От пикапа на Николов обаче няма и следа. От регистрационния номер на ремаркето полицията се свързва с компанията, за която Николов е работил и от там с негови роднини, които живеят в Чикаго.

Във фаталния петък той е превозвал климатична инсталация до Охайо. Убийството се случва когато той се връща към Ветровития град.

Няколко дни продължава идентифицирането на българина, а първоначалната информация, която полицията съобщава на роднините е, че става въпрос за катастрофа. По-късно обаче разкриват и истинската причина за смъртта – тя е настъпила след множество прострелни рани. Заключението на съдебния лекар е, че става въпрос за убийство.

В понеделник властите намират опожарен и пикапа на Николов – син 2008 Dodge 1500. Камиончето е открито на около 10 км разстояние – на ъгъла на улиците W 73rd и Ditch Rd.

Разследването на полицията в Индианаполис продължава. Първоначалната версия, по която работят е въоръжен грабеж, който е излязъл извън плана и след пререкание с извършителите те са застреляли Николов. Детективите са разпитали поне петима свидетели, но за сега нямат заподозрян.

Всеки с информация може да се обади анонимно на 317-327-3475 или на Crime Stoppers of Central Indiana – 317-262-8477 (TIPS).

Пантелей Николов е родом от Асеновград. Той идва през 2015 г. в САЩ след като семейството му печели зелена карта. Те обаче решават да се приберат в България, но Пантелей Николов решава да остане в Чикаго. Последните години работи като шофьор на пикап.

#Пантелей Николов #САЩ #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"