Ужасия! Студент загина в блокирал асансьор в Бургас, затиснал от хладилник

Ужасия! Студент загина в блокирал асансьор в Бургас, затиснал от хладилник
A A+ A++ A

24-годишният Георги от Сливен загуби живота си по нелеп начин в бл. 2 на студентските общежития в Бургас.

Около 12:30 ч. младежът тръгнал да качва до стаята си на 11-ия етаж тежък хладилник. Между деветия и десетия етаж той се оказал затиснат, а асансьорът блокирал. 

Георги викал известно време за помощ, но докато две момчета от десетия етаж сигнализират на домакинката, виковете спрели.

На мястото са дошли техници от асансьорната фирма, които са установили, че момчето е починало, притиснато от хладилника.

Десетият етаж на втори блок все още е отцепен, а на мястото са криминалисти, както и технически лица, които оглеждат детайлно мястото на инцидента. 

Веселина Терзиева от „Лита“ ООД твърди, че нямат вина за инцидента. Те извършвали редовна профилактика на асансьорите, а колегите й се отзовали на сигнала на десетата минута. 

„С ръка на сърцето мога да кажа, че не сме виновни“, каза Терзиева.

Приятели и негови състуденти са в шок от случилото се. Описват Георги Господинов като много добро и трудолюбиво момче. Последно работел като барман. Бил много съвестен и добронамерен към всички.

Георги е бил с известна степен на инвалидност. Той има стикер на автомобила, паркиран непосредствено до входа на общежитията.

#Бургас #асансьор #Георги Господинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »