Пак сложиха нидерландец за съдия на финала на Евро 2020! Ще има ли нова аванта за Англия?

Пак сложиха нидерландец за съдия на финала на Евро 2020! Ще има ли нова аванта за Англия?
A A+ A++ A

Арбитри начело с нидерландеца Бьорн Кайперс ще ръководи финала на Европейското първенство по футбол, съобщиха от УЕФА.

В заключителната среща на Евро 2020 ще спорят отборите на Италия и Англия. Помощници на Кайперс ще бъдат сънародниците му Сандер ван Рукел и Ервин Зейнстра.

В настоящия турнир Кайперс ръководи две срещи от груповия етап - Дания - Белгия (1:2) и Словакия - Испания (0:5), както и 1/4 финала Чехия - Дания (1:2). Двубоят Италия - Англия ще се играе в неделя на стадион "Уембли" в Лондон от 22:00 ч. българско време.

Бьорн Кайперс има зад гърба си два финала на Лига Европа и по един в Шампионската лига и Купата на Конфедерациите, но той е собственик на една от най-успешните вериги хранителни магазини в родината си.

Наскоро той разшири портфолиото си, отваряйки верига фризьорски салони в "ниската земя". Смята се, че състоянието на Бьорн Кайперс възлиза към момента на около €15 000 000 и то без да оценяваме реалната стойност на бизнеса му.

Интересно е, че и полуфинала на Анлия бе свирен от нидерландер. Дани Макели реално класира Трите лъва за финала, след като даде меко казано скандална дузпа в продълженията, която бе пропусната, но при добавката Хари Кейн реализира.

#Англия #Италия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »