Хаджигенов: ИТН са като Бойко, но умножени по 3,14! Поканиха ни на тайна среща - аз отказах, Мая - отиде

Хаджигенов: ИТН са като Бойко, но умножени по 3,14! Поканиха ни на тайна среща - аз отказах, Мая - отиде
A A+ A++ A

От партия "Има такъв народ" заявиха готовност да водят консултации с обединение "Демократична България" и с коалицията "Изправи се!Мутри вън!" за подкрепа по определени политики, но без да бъдат договорени министерски постове.

Заместник-председателят на партията Тошко Йорданов обяви, че подобен разговор вече е проведен със съпредседателя на "Изправи се! Мутри, вън" Мая Манолова.

Адвокат Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Манолова, която е провела срещи с представители на "Има такъв народ".

"Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и как ще се направи. Едва след това идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: ДПС това, ДПС онова. Аз, както знаете, съм огромен фен на БСП - това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, ако не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше участие и ДПС? Извинявайте за френския! Още миналата година на площада, когато бяхме безкрайно далеч от политиката, казах какво е възможно да стане. Аз съм доста по-голям мечтател от всичките хора на Слави Трифонов, но същевременно съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 65 мандата в парламента, което е приказка просто", допълни Хаджигенов.

По-късно адвокатът допълни по телевизия Евроком:

“Поканиха ни от ИТН на тайна среща, аз не отидох”, заяви адвокат Николай Хаджигенов от “Изправи се! Мутри вън!”, който се включи по телефона в предаването “Делници” с водещ Николай Колев.

Хаджигенов обясни още, че Мая Манолова също е била поканена и тя е отишла. Причината той да не го направи била, че “Има такъв народ” са същите като Бойко, но умножени по 3,14.

Юристът заяви още, че е много възможно да има трети избори за парламент в рамките на тази година, като вероятната дата била през есента, заедно с президентския вот.

#Николай Хаджигенов #ИСМВ #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »