Манолова: Готови сме за разговори с ИТН и ДБ за подкрепа на правителство

Политика | 21 юли 2021, сряда / 10:32| Показвания:Взехме решение да заменим "Мутри вън" с "Ние идваме", защото призивът не е достатъчен да изгоним мутрите от ежедневието на българските граждани. Мутрите са добре окопани на всички етажи във всички власти. Тепърва сблъсъците с тях ще предизвикват катаклизми и турбуленция. Това заяви лидерът на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова. 

Готови сме за разговори с ИТН и ДБ за подкрепа на правителство, което да е посветено на дневния ред на българските граждани. Искаме справедливост и по отношение на наказанията и по отношение на разпределяне на благата. 

Искаме изслушване на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на правосъдието Янаки Стоилов заради искането за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев. Това заяви председателят на „Изправи се!“ Мая Манолова от пленарната трибуна.

Тя посочи, че парламентарната ѝ група е подготвила за внасяне над 20 законопроекта, като сред тях е и такъв за преизчисляване на пенсиите.


Тагове: Манолова

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси