ВИДЕО Бойко Борисов се ваксинира с Модерна на живо по Фейса и оплю служебния кабинет

ВИДЕО Бойко Борисов се ваксинира с Модерна на живо по Фейса и оплю служебния кабинет
A A+ A++ A

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира срещу COVID-19, като това бе излъчено на живо през фейсбук профила му. Борисов избра ваксина на "Модерна", а ваксинацията беше направена в "Софиямед".

Въпреки че Борисов преболедува през есента и имал страшно много антитела, той решил да се ваксинира, "за да агитира". 

"Ние сега да ги агитираме да се ваксинират, защото няма по-важно от здравето. По желание е, аз не съм за задължителните неща", коментира Борисов и призова политиците да поставят КОВИД-19 като приоритет. Ще се моля всеки, който е гласувал за нас, да отиде да се ваксинира, каза още Борисов. 

Преди да му поставят инжекцията бившият премиер попита дали трябва да се съблича. Лекарят го попита преди това дали има оплаквания, а Борисов му отговори, че има само към служебния кабинет.

"Ваксинирайте се! Не боли!", каза Младен Маринов, който беше в свитата на Борисов. Бившият премиер се пошегува с него, като му държа ръката, тък като колкото по-голям бил един човек, толкова повече се страхувал.

Заедно с премиера да се ваксинират бяха и Делян Добрев, който дойде с две от децата си, Томислав Дончев, Анна Александрова, Младен Маринов. На всички им бе разяснена информацията за ваксините. 

#ваксинация #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »