БСП кани Пламен Николов на разговор

БСП кани Пламен Николов на разговор
A A+ A++ A

БСП кани предложението за премиер на "Има такъв народ" Пламен Николов на разговор в парламентарната група. Това обяви зам.-председателят на БСП по публични политики Ирена Анастасова след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

"Бихме искали да има такава среща, защото ние сме уточнили приоритетите и предстои да работим по формата на подкрепа на тези приоритети - дали ще бъде споразумение, дали ще бъде програма на правителството, но ние държим да проведем този разговор, за да може да имаме и някаква форма на подкрепа, която да е писмена", заяви тя. 

Ние го познаваме толкова, колкото, предполагам, и останалите граждани в България, добави тя.

Съдейки по биографията, той е един образован млад човек със сериозен управленски опит, така че това е на първо четене, коментира Ирена Анастасова.

"Лично аз и колегите от екипа "Образование", които водихме преговорите с "Има такъв народ", го познаваме от тези преговори и сме с много добри впечатления, защото той е един диалогичен човек, посочи тя. Анастасова отбеляза, че специално в сфера "образование" са постигнали съгласие по почти всички приоритети на левицата и са видели съвпадение с много от приоритетите на "Има такъв народ".

Всички наши преговорни екипи, които разговаряха с експертите на ИТН, постигнаха много сериозно съвпадение между приоритетите от нашата предизборна платформа, нещата, на които държи "БСП за България", и приоритети в програмата на "Има такъв народ", коментира заместник-председателят на БСП.

#БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"