Пищова: С Луна ще се кандидатирме за президентските избори, чакат ви много кебапчета и чалга

Пищова: С Луна ще се кандидатирме за президентските избори, чакат ви много кебапчета и чалга
A A+ A++ A

Митьо Пищова се кандидатира за вицепрезидент, а негов партньор в битката за наследник на Румен Радев ще бъде не кого да е, а Луна. Новината за официално първата кандидатпрезидентска двойка в надпреварата за вота наесен разкри пред "България Днес“ от морето Пищова.

Димитър Маринов се възстановява, след като три седмици лежал в болница и лекари за сетен път го спасили от оня свят. 

"Ще има много сериозна предизборна програма по селата, пълна с кебапчета, кюфтета, чалга, танци и забавления. По градовете ни обичат и ще гласуват за нас. Може и да не ни изберат за президент и вицепрезидент, но ще объркаме сериозно сметките на някои“, мечтае любимецът на народа от морския бряг.

Един от приоритетите на Пищова е да бута братския македонски народ към Европейския съюз. "Половината са българи там, а другата половина - с български паспорти. Те ни обичат и ние - тях. Един македонски лекар ме спаси сега, след като получих кръвоизлив в дебелото черво, 10 души дариха кръв и ми вляха 15 банки. С него организираме конкурса "Мис Русалка“ от 10 до 12 август край "Росенец“. Така че македонците заслужават“, категоричен е бохемът от Арбанаси, който изчисли любовните му завоевания на 3632.

Колоритният мъж е категоричен, че ако бъде избран за вицепрезидент, ще помилва всички невинни от затвора, тъй като това влиза в пълномощията на вицето на държавния глава. "Има много такива, аз ги познавам и това ще го направя задължително“, непреклонен е той.

Митьо разкри, че е гласувал на изборите за Слави Трифонов и е щял да стане кандидат на "Има такъв народ" за Великотърновския район, за да донесе на партията хиляди гласове. Но заради поредната болнична одисея планът се осуетил.

"Щях да искам да съм кандидат за депутат и сега да съм в парламента, но отново влошеното здраве не ми позволи. Подкрепих Слави и го обичам, канил ме е няколко пъти в неговото шоу, включително и да го водя“, каза още Пищова, въпреки че доскоро се кълнеше във вечна любов на ГЕРБ.

#Луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »