Борисов извика златната ни медалистка Стойка Кръстева, за да я поздрави, оплака й се от кабинета "Янев" (ВИДЕО)

Политика | 10 август 2021, вторник / 14:45| Показвания:Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов извика златната ни медалистка по бокс от Олимпиадата в Токио Стойка Кръстева, за да я поздрави за постижението.

Треньорът на Кръстева Борис Георгиев обясни за строгите мерки в Япония по време на олимпиадата и разказа, че всеки ден са правили антигенни тестове на състезателите.

"България беше най-либерална и с най-добро отношение към хората", коментира Кръстева.

Борисов не пропусна и да изрази своята критика към служебното правителство.

"Това, че новите спряха ваксинацията, унищожават ваксините, вкарват ни в четвърта вълна абсолютно неподготвени. В Англия много хора са ваксинирани и починалите са малко, и хората в болниците са малко. А ние с толкова малко сега ги чувам, че искат пак да затварят фитнеси, театри...плюс мигрантската вълна, която не могат да управляват, защото нямат нито външните, нито вътрешните ресурси и контакти. Като гледам по телевизията сутрин, това много ме притеснява", коментира Борисов.

"Ние тук, благодарение на вас, не сме спрели да си поддържаме формата, докато в други страни спортистите са държани в пълна изолация заради ковид-19", заяви Стойка Кръстева.

Борисов пък отчете успехите и на другите медалисти от олимпиадата в Токио.


Тагове: Борисов

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси