Тошко Йорданов: В българската полиция има садисти, а над тях по веригата е имало социопати

Тошко Йорданов: В българската полиция има садисти, а над тях по веригата е имало социопати
A A+ A++ A

Видяхме, че в българската полиция има садисти. Тези 10 човека, които бяха зад колоните на Министерси съвет са садисти, което значи, че няма никакъв филтър българската полиция при назначането на хората. Това коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

"Над тях по веригата в МВР преди една година е имало социопати, които не могат да изпитват емпатия. Емпатия означава да изпитвш съчувствие към страданието или радостите на друг човек. Не може да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпиташ отвръщение или съчувствие към пребиваните деца. Двама от тези социопати са в тази зала - бившите министри на вътрешните работи. Не доумявам как е възможно ПГ на ГЕРБ да не ги срам, че те още са сред вас. Вие като партия може да ги отстраните, те ако имаха някакви морални устои, щяха сами да се махнат", коментира Йорданов.

"Най-отгоре на държавата стои главният прокурор Иван Гешев, който е вреден не само за прокуратурата, но и за държавността. И другият е бившият премиер Бойко Борисов, заради който се случиха тези побоища, мисля че няма термин, който да определи отвращението, което може да изпита човек към този човек", каза още той.

#полиция #Тошко Йорданов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »