Борисов: Превърнаха България в царство на хаоса (ВИДЕО)

Политика | 14 септември 2021, вторник / 19:29| Показвания:Коментар и от бившия премиер Бойко Борисов, който беше в Кръстова гора. Той заяви, че президентът Румен Радев е докарал страната до абсолютно безвремие, както и че България се е превърнала в "царството на хаоса", предаде BgOnAir.

Според Борисов, вотът 2 в 1 е предрешен. Той посочи, че в ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната. Бившият премиер попита и какво е свършило служебното правителство и добави, че има задкулисие.

Лидерът на ГЕРБ направи прогноза и за тежка икономическа ситуация след януари. Това била и причината всеки да иска да е в опозиция. Бившият министър-председател обаче не съобщи името на кандидата на ГЕРБ за президент.

"Чакаме вече трети избори. Бойко Рашков да каже кого сме подслушвали. Има чудовищна пропаганда срещу ГЕРБ. Това са проценти, които ни се вземат от изборите. Никаква държавност, институционалност. Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев. Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че им дават пари", коментира Борисов.

По-рано екс премиерът написа на страницата си във Фейсбук: 

"Игуменът на Бачковския манастир епископ Сионий ми показа обновените крила на светата обител. Радвам се, че усилията ни през годините, да подкремяме Церквата, водят до такива добри резултати. Манастирите ни стават все по-посещавани и достъпни за българските миряни. След ужасните времена на комунизма, когато държавата забраняваше вярата, сега народът ни си върна обичта към Бога. Ролята на ГЕРБ в тези процеси е значима и това ни прави горди, но и смирени. Защото много е направено, но още повече имаме да направим.

 


Обратно  

Търсене

Търси