Петър убивал Женя 30 минути, наръгал я 80 пъти

Петър убивал Женя 30 минути, наръгал я 80 пъти
21-годишният Петър А. А. (с жълтата фанелка) намушкал Женя близо 80 пъти, но нито една от раните й не била смъртоносна. Момичето умирало в продължение на 30 минути в агония. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Близо 80 удара с нож са открили съдебните медици по тялото на 21-годишната Женя Тодорова от Варна, убита по поръчка на леля си заради имот.

Момичето беше намерено мъртво в дома си в четвъртък сутринта. Извършителят на убийството - 21-годишният Петър, пък е гадже на дъщерята на лелята на Женя – Светла Тодорова.

Младежът се съгласил да убие Женя срещу 2000 лв., 500 от които получил като капаро.

„Младата жена е умирала бавно в адски мъки и болка. Тя буквално се е давила в собствената си кръв, твърдят патоанатомите“, цитирани от „Стандарт“.

Задушила се е от кръвта, която тялото й изхвърлило след поредицата от пронизвания с ножа. Нито една от прободните рани не е била смъртоносна.

Петър я мушкал с ножа поне 30 минути, докато накрая от ударите му дръжката на ножа се счупила и острието останало забито в корема на момичето. Убиецът я оставил да агонизира и напуснал къщата. Така със забито в корема острие е била намерена от близките си.

Първи я видял баща й. Мъжът направил отчаян опит да я съживи, като дори собственоръчно извадил острието от тялото. Осъзнавайки, че детето е мъртво, майката изпаднала в шок.

Бащата Венцислав излязъл на двора и само повтарял: „Студена е... мъртва е, мъртва е“, разказват съседите. На мястото веднага бил повикан екип на Спешна помощ и полиция.

Първоначално медици и полицаи се заблуждавали, че става въпрос за самоубийство, защото вените на момичето били прерязани. Впоследствие обаче разследващите разбрали, че се касае за изключително жестоко убийство, извършено по безпрецедентен начин и с особена жестокост към жертвата.

38-годишната поръчителка на убийството на Женя е майка на 3 деца. Най-голяма е 15-годишната й дъщеря Даниела. В момента Светла е по майчинство заради третото си дете, довериха съседите й. Според тях лелята нямала постоянен партньор, а излизала с различни мъже.

„Тази жена е обезумяла от алчност“, разказват хората. Комшиите намекнаха, че отношенията й с Петър - гаджето на дъщеря й, били доста близки.

Мнозина от тях не изключват възможността двамата да са имали и сексуална връзка. Често били забелязвани заедно в отсъствието на 15-годишната щерка из кварталните капанчета.

Коренна противоположност на тях била жертвата Женя. 21-годишното момиче било доста скромно и избягвало шумните компании. Виждали са я да излиза само до магазина и обратно.

„Беше затворена, малко отнесена и почти не общуваше“, разказа жената зад щанда в кварталния супермаркет.

Според запознати Женя Тодорова прекарвала повечето време пред компютъра. Дори единствената по-близка до нея била братовчедка й Даниела.

#Женя Тодорова #убийство #Варна #Светла Тодорова #поръчково убийство #имот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"