Известен наш футболист бе спипан да кара дрогиран, при обиск намериха още кокаин

Спорт | 21 септември 2021, вторник / 15:30| Показвания:Полицията в Монтана е арестувала 31-годишен плевенчанин, заловен да управлява автомобил под въздействието на кокаин, съобщава местното издание "Конкурент" . Мъжът е бил зад волана на "Мерцедес Е 270" и е спрян от пътните полицаи в неделя сутринта малко преди 10:00 на кръстовището на улиците "Генерал Столетов" и "Трети март". При тест за наркотици пробата била положителна за употреба на кокаин.

При претърсване на хотелската стая, където живеел мъжът, на нощното шкафче е намерено и иззето бяло прахообразно вещество с тегло 1,3 грама, което при направения полеви тест реагирало на кокаин. Срещу плевенчанина е започнало досъдебно произвество.

Оказва се, че арестуваният е централният нападател на Монтана Стефан Христов. През миналия сезон той водеше атаката на елитния Царско село и е добре известен играч в родния футбол.

По този повод колегите от Gong.bg потърсиха президента на Монтана Румен Панайотов.

"Да, разделихме се със Стефан Христов, тъй като клубът не толерира подобни действия. Длъжни бяхме да го направим, иначе може да потърсите самият футболист да ви каже повече".


Тагове: Стефан Христов, Монтана

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси