Ричард Алибегов нарече Стойчо Кацаров антиваксър и му лепна жестоко обвинение

Ричард Алибегов нарече Стойчо Кацаров антиваксър и му лепна жестоко обвинение
A A+ A++ A

Нова атака към здравния министър Стойчо кацаров предприе председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

"Дадохме си срок да се запознаят новите министри с нашите писма. Няма изготвени мерки за бизнеса, въпреки всички изказвания в студиа. Оказва, че само държавни дружества могат да се възползват от мярката 60/40" заяви Ричард Алибегов, председател на БАЗ.

Той обясни, че разходите са в пъти по големи от 2019 година заради повишаването на горивото и тока: „Ние направихме план-сметка кои предприятия са взели пари по 60/40 и това са: Рудник-Трояново-север, Български пощи, Арсеналски“.

„Единственото, което предложихме, е да не се затварят бизнеси заради вирус, за който вече имаме ваксина“, каза той и допълни, че няма как човек, който е виден антиваксър, да убеди хората да се ваксинират.

"Той създава разделителни линии в обществото. Казва, че учениците ще ходят на училище, но заведенията няма да работят? А кой иска учениците да не ходят на училище? Никой“, категоричен беше Алибегов.

Според него не може да се работи само с ваксинирани клиенти, защото процентът на ваксинираните в България е много малък. Той съобщи, че заведенията ще подкрепят утрешния протест на превозвачите и таксиметровите шофьори.

#ричард алибегов #Стойчо Кацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »