ВМРО се регистрира за изборите: Кандидатите за „Дондуков“ 2 ще станат ясни до дни

Политика | 27 септември 2021, понеделник / 16:01| Показвания:Точно в 13.30 ч. днес организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, членът на на националното ръководство Александър Сиди, председателят на столичната организация Владимир Митов и депутатът в 44-ото НС Мария Цветкова, придружени от представители на младежката органиция на партията, внесоха в ЦИК документите за регистрация на ВМРО за предстоящите избори на 14 ноември 2021 г.

Партията ще участва със своя кандидат-президентска двойка, но имената на тандема ще станат ясни през следващите дни. Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРО. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината, каза при влизането в ЦИК Ангелов и допълни, че в 47-ия парламент ВМРО ще направи нужното да има разбирателство и единомислие между различните партии, защото България има нужда от стабилност и от редовно правителство особено в разгара на тежкатта икономическа криза.

На въпрос с кого биха работили в парламента войводите, организационният секретар на ВМРО отговори: С всички партии, които не обслужват чужди интереси, не толерират джендър идеологията и други подобни извращения. Категорично обаче той изключи възможността за коалиция с ДПС.


Тагове: ВМРО

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси