БОЕЦ: Слави Трифонов да се извини заради Петър Илиев

БОЕЦ: Слави Трифонов да се извини заради Петър Илиев
A A+ A++ A

БОЕЦ публикуваха коментар след като бе решено, че Петър Илиев е плагиатствал от книгата на доц. Наталия Киселова.

Изявлението бе публикувано на страницата на сдружението във "Фейсбук".

Ето какво написаха от БОЕЦ:

"СЛАВИ, а сега какво?!
Помня заплахите ти към мен и БОЕЦ след внесения от нас сигнал срещу Петър Илиев за плагиатство. Помня мутренската ти изцепка и недостойните думи.
Сега, когато "твоят човек" е доказан плагиат — ще се извиниш ли? Не на мен и бойците — на СУВЕРЕНА се извини — че предложи първо за правосъден, а след това за министър на вътрешните работи и вицепремиер по сигурността плагиат и крадец на чужда интелектуална собственост! А ако ти стигне доблест и кураж — извини се и на мен и БОЕЦ, не държа на това.
Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че заради този човек и упорството да го защитаваш и пробутваш на ключов държавен пост ТИ унищожи възможността за съставяне на редовен кабинет и предаде доверието на стотици хиляди български избиратели?!
Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че унищожи възможността за стартиране на съдебната реформа и уби 46-ия парламент? И Гешев е на своя пост, а ти не смееш да му произнесеш дори името!
Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че с действията си чрез издигането на неприемливи кандидатурите на компрометирани хора предизвика нови избори и даде шанс на ГЕРБ да ги спечелят?!
Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА за пропиляното и изгубено време, през което мафията се окопити и покри следите за извършените престъпления?!
Ще се извиниш ли и на твоите съпартийци, че ги вкара в това блато?
Сам заяви след изборите, че носиш лична отговорност за действията и кандидатурите на ИТН! Как ще понесеш отговорност сега? Или като Буда ще се снишиш да отмине бурята?
Чакам отговора ти, ще ме намериш на кръстовището на Опълченска и Стамболийски събирам подписи за кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за независим граждански кандидат за депутат!
Георги Георгиев - БОЕЦ".

#боец #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »