Ще бъде облачно, но дъжд ще превали само на места в южните райони

Ще бъде облачно, но дъжд ще превали само на места в южните райони
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Днес облачността над по-голямата част от страната ще се задържи значителна. Слаби превалявания от дъжд ще има само на отделни места, главно в южните райони. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Североизточна България. Ще продължи да духа слаб до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 15° и 20°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще има значителна облачност и на отделни места, главно в Рило-Родопската област ще има слаби превалявания. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще продължи да духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 16°-17°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде около 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 24 мин. и залязва в 19 ч. и 08 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 44 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 15 мин. и залязва в 16 ч. и 58 мин. Фаза: два дни след последна четвърт.

#времето #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"